Central Park South Residence

New York, New York

DE LA GARZA ARCHITECTURE worked closely with this Client in the transformation of the apartment to a design both classic and calming, highlighting the beautiful views of New York’s Central Park. Beyond the living room’s fireplace seating, the built-in vitrines and bench create a cozy spot to read and look out over the busy street to the trees and park-goers beyond. The built-in dining area echoes this arrangement, offering an intimate conversation spot and graceful flow to the library media room.  The wall panels surround the Master Bedroom creating a serene retreat and concealing extensive storage and an entertainment system.

 

Client:
Private

Design, Architecture and Project Management:
DE LA GARZA ARCHITECTURE LLC

Justin de la Garza, Photography